شهردار، ریاست و اعضای شورای اسلامی شهر فلاورجان در پیامی، فرا رسیدن اول ذی الحجه سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) و هفته ازدواج را تبریک گفتند.
- خانه
- chevron_right
- اخبار
- chevron_right
- شهردار، ریاست و اعضای شورای اسلامی شهر فلاورجان در پیامی، فرا رسیدن اول ذی الحجه سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) و هفته ازدواج را تبریک گفتند.
در متن این پیام آمده است :
“بسم الله الرحمن الرحیم”
✅سرسبزترین روز عالم ، روز اول ذی الحجه است که در آن روز زیباترین سرود هستی در گوشه گوشه شهر زمزمه شد و روشن ترین پیوند در فصلی از تاریخ به نام ازدواج آسمانی به ثبت رسید.
❇️ اول ذی الحجه، سالروز ازدواج و پیوند آسمانی دو الگوی انسانیت و ایمان حضرت امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) است که به عنوان الگویی شایسته برای امر ازدواج و ایجاد یک زندگی سعادتمند است را به همه جوانان ایران اسلامی به خصوص جوانان عزیز شهر شهدای خط شکن فلاورجان تبریک و تهنیت عرض نموده و زندگی توام با سربلندی و سرافرازی در پرتو منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را از درگاه خداوند باری تعالی برای همه زوج های جوان مسئلت داریم.
??روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فلاورجان??
نوشتههای تازه
- روز جهانی عکاسی تبریک و تهنیت باد
- دیدار چهره به چهره مهندس عزیزی شهردار فلاورجان با حضور شهروندان در تاریخ ۲۷ مردادماه ۱۴۰۴، در دفتر شهردار برگزار شد.
- دیدار مهندس عزیزی شهردار فلاورجان با مدیر روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی استان اصفهان و رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان فلاورجان.
- پیام شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر فلاورجان به مناسبت بیست و ششم مردادماه؛ سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی
- فرارسیدن اربعین حسینی تسلیت و تعزیت باد