شهردار فلاورجان از تجدید خط کشی گذرگاه عابر پیاده در نقاط مختلف سطح شهر خبر داد.
- خانه
- chevron_right
- اخبار
- chevron_right
- شهردار فلاورجان از تجدید خط کشی گذرگاه عابر پیاده در نقاط مختلف سطح شهر خبر داد.
✅ مهندس محمدعلی عزیزی از خط کشیهای معابر و گذر گاهای سطح شهر خبر داد و با اعلام اینکه این خط کشی ها اهمیت به سزایی در تعیین سهم عبور و مرور و انضباط بخشی ترافیک دارند گفت: خط کشی های معابر و گذرگاه های درون شهری به عنوان زبان گویای معابر و خیابانهای سطح شهر می باشند.
❇️ شهردار فلاورجان با اعلام اینکه مقابل کلیه مدارس سطح شهر که در خیابان های اصلی و پر تردد واقع شده اند خط کشی عابر پیاده انجام شده گفت: خط کشی محل عبور عابرین پیاده به منظور افزایش ایمنی حرکتی دانش آموزان و نیز کاهش مخاطرات جبران ناپذیر برای آنها و عموم شهروندان و نیز تردد آسان خودروها در معابر سطح شهر انجام پذیرفت.
✅ مهندس محمدعلی عزیزی در پایان خاطر نشان ساخت: اجرای خط کشی گذرگاه های عرضی عابر پیاده به منظور توسعه و ترویج فرهنگ ترافیک و جلب توجه شهروندان به خطوط و علائم راهنمایی و رانندگی و کاهش سوانح رانندگی اجرایی شده که با نظارت مستقیم واحد زیباسازی و اجرای آن توسط عوامل اجرایی با استفاده از رنگ سرد ترافیکی و با کیفیت بالا انجام گرفته است.
??روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فلاورجان??
نوشتههای تازه
- هفدهم شوال روز ملی فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای گرامی باد
- بیست و پنجم فروردین ماه؛ روز ملی منابع انسانی گرامی باد
- بیست و پنجم فروردین ماه؛ سالروز بزرگداشت عطار نیشابوری گرامی باد
- پانزدهم شوال سالروز وفات سیدالکریم حضرت عبدالعظیم حسنی و شهادت حضرت حمزه سیدالشهداء تسلیت باد
- استعلام بهاء عملیات لایروبی و علف زنی رفیوژ حاشیه خیابانها و باغچه های سطح شهر فلاورجان