? یلدایی دیگر از راه رسید و ما…
✅ طاقچه خانه هایمان پر شده از عکس سال های گذشته
❇️ همان عکس هایی که در شب چله کنار پدر بزرگ و مادر بزرگ گرفته ایم.
✅ یک سال دیگر و یلدایی دیگر از راه رسید انگار به اندازه باز و بستن یک پلک بود.
❇️ دوباره قاب های خاک گرفته روی طاقچه از همان شب می گویند شبی که بهانه دور هم جمع شدن بود از خاله و دایی گرفته تا عمو و عمه، همه و همه کنار هم در یک عکس ایستاده اند.
✅ با چشم هایشان به چشم هایم خیره شده اند، نگاهشان مهربان است ای کاش باز هم در این یلدا کنارمان بودند و دست های گرمشان بر شانه هایمان قرار می گرفت.
❇️ باز هم امشب سفره یلدا بر قالیچه کوچکمان پهن می شود و قاب های عکس در کنار این سفره جانی دوباره می گیرند و به ما لبخند خواهند زد، پس یادمان باشد که زندگی آن قدر کوتاه است که یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت.
??روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فلاورجان??
نوشتههای تازه
- برپایی “میز خدمت شهرداری فلاورجان” به مناسبت فرارسیدن خجسته میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج)؛ جمعه مورخ ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ در مصلای نماز جمعه امام خمینی(ره) شهر فلاورجان
- به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت امام زمان(عج)؛ برپایی ایستگاه فرهنگی اجتماعی شهرداری فلاورجان با همکاری بنیاد مهدویت و آینده پژوهی شهرستان فلاورجان
- برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان؛ در شامگاه بیست و پنجم بهمن ماه ۱۴۰۳ مصادف با شب ۱۵ شعبان المعظم به مناسبت فرارسیدن فرخنده میلاد مسعود دوازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) در سالن ورزشی ساحل گارماسه
- پیام تبریک و تهنیت شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر فلاورجان به مناسبت فرارسید ۱۵شعبان سالروز ولادت باسعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان(ارواحنا فداء)
- اطلاعیه برگزاری مراسم نورافشانی به مناسب فرارسیدن ۱۵ شعبان سالروز ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف)